foodcourt top
Välj stad att beställa till. Valet visar anslutna restauranger i din stad.      Välj område att beställa till. Valet visar restauranger som är möjliga att beställa från till ditt område. Leveranskostnaden till området listas till höger om beskrivningen.  
Amerikansk  |  Fresh  |  GI  |  Grekisk  |  Hamburgare
Husmanskost  |  Indisk  |  Italiensk  |  Japansk  |  Kinesisk
Kolgrill  | Koreansk  | Libanesisk  | Mexikansk  | Persisk  | Pizza
Spansk  |  Sushi  |  Taiwanesisk  |  Tapas  |  Tex-Mex  |  Thai

Återställ [X]
.
  • Latino & Cajun
    Latino & Cajun
    Från restaurangen i Kungshallen får du rustik, kryddstark Latinamerikansk och Cajunmat. Här serveras kända rätter som Paella och Jambalaya samt utsökta BBQ Cajun rätter.
  • Mondo Tapas
    Mondo Tapas
    Mondo Tapas erbjuder en fantastisk kombination av tapas och smårätter med inspiration från Spanien, Latinamerika, Mexiko och Medelhavsområdet. På menyn hittar du över trettio olika tapasrätter med varma och kalla alternativ, allt i från kött, skaldjur och vegetariska tapas. Vi erbjuder även en avsmakningsmeny för större sällskap.
 foodcourt bottom

Under den pågående pandemin behöver vi få in
era beställningar senast 1 dag före önskad leveransdag.

gastroni.se tackar för ert överseende, tålamod och förståelse

Lunch, frukost, middag
Kundservice -> Integritetspolicy

Kundservice

 

Integritets- och personuppgiftspolicy


Gastroni Online Svenska AB (i denna Policy "vi" eller "oss"), är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter vi samlar in från dig. Gastroni Online Svenska AB är din huvudkontakt och det är till oss du vänder dig för frågor och för att utöva dina rättigheter. Kontaktuppgifter till Gastroni Online Svenska AB: org. nr. 556710-4210. Ekbacksvägen 22, 16869 Bromma. 08-257020. E-postadress: info@gastroni.se.

Gastroni Online Svenska AB utför all behandling av personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Vi är måna om din integritet och vill vara transparenta med hur dina personuppgifter behandlas. Vi ber dig därför att ta dig tid att läsa igenom vår policy.

Vilka typer av personuppgifter vi samlar in och för vilka ändamål
När du besöker gastroni.se och surfar runt på sidan samlar vi information om ditt ipnr, operativsystem, webbläsare och annan http-protokolldata. Detta gör vi för att kunna analysera besöket i syfte om att förbättra besöksupplevelsen och utveckla tjänsten.
När du registerar ett konto och/eller handlar på gastroni.se registerar vi ditt namn, telnr, adress, e-post för att dels kunna leverera varurorna du har handlat till rätt adress och mottagare och dels för kunna kommunicera med dig gällande din beställning eller tjänsten i övrigt.

När och hur vi kan dela personuppgifter med andra samarbetspartners
Vi är väldigt måna om din integritet och delar inte dina personuppgifter med andra. De gånger vi kan komma att lämna ut ditt namn, adress och ev. telnr är i samband med leveranser som utförs av våra externa bud så som Taxi Stockholm.
För att utvärdera besöksstatistiken använder vi oss av analysverktyget Google Analytics. Verktyget använder cookies och informationen som genereras av dessa genom din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i USA. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman IP-adresser med andra data som Google innehar.

Hur länge vi sparar dina personuppgifter och för vilka ändamål
Personuppgifter sparas tills vidare så länge du är kund och har användarrelation till tjänsten. Om du vill avsluta ditt kundkonto kan du enkelt kontakta oss och meddela detta. När ditt medlemskap är avslutat kommer vi utan dröjsmål, och senast inom den tid som krävs enligt från tid till annan gällande dataskyddslagstiftning, eller domstols eller tillsynsmyndighets beslut, att radera dina uppgifter. Dina uppgifter kan komma att lagras längre än annars om skyldighet att fortsätta att lagra uppgifterna finns enligt gällande lagstiftning som vi omfattas av.

Dina rättigheter enligt dataskyddsförordning
Enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordning (GDPR) har du rätt att kostnadsfritt på begäran få tillgång till en kopia av dina personuppgifter, rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller ofullständiga kompletterade. Du har vidare rätt att i de fall och på de förutsättningar som anges i dataskyddsförordningen begära radering av dina personuppgifter, begränsning av sådan behandling som rör dina personuppgifter samt att göra invändningar mot den behandling som sker. Du har också rätt att, i ett allmänt använt och maskinläsbart format, få ut dina personuppgifter som du har lämnat till oss. Du har alltid rätt att motsätta dig att dina uppgifter används för direktmarknadsföring, inklusive profilering som har samband med sådan marknadsföring. Du kan tex. i våra e-post utskick via en länk avregistrera dig för att inte få fler utskick från oss.

Länkar till andra externa webbplatser
Våra webbplats kan innehålla länkar till webbplatser som drivs av andra företag eller organisationer som har egna personuppgiftspolicyn. Läs noga deras villkor och personuppgiftspolicy innan du börjar interagera med dem då vi inte åtar oss något ansvar för andras webbplatser.

Ändringar av vår Policy
Denna Policy ersätter alla tidigare versioner. Vi kan närsomhelst ändra Policyn och vi ber er därför att regelbundet hålla koll på vår/a webbplats/er för uppdateringar.

Visa   Master   American Express        Produkter: 0 st     Sum: 000 kr   Öka antalet på markerad produkt   Minska antalet på markerad produkt   Tabort markerad produkt   Töm varukorgen   Till kassan