foodcourt top
Välj stad att beställa till. Valet visar anslutna restauranger i din stad.      Välj område att beställa till. Valet visar restauranger som är möjliga att beställa från till ditt område. Leveranskostnaden till området listas till höger om beskrivningen.  
Amerikansk  |  Fresh  |  GI  |  Grekisk  |  Hamburgare
Husmanskost  |  Indisk  |  Italiensk  |  Japansk  |  Kinesisk
Kolgrill  | Koreansk  | Libanesisk  | Mexikansk  | Persisk  | Pizza
Spansk  |  Sushi  |  Taiwanesisk  |  Tapas  |  Tex-Mex  |  Thai

Återställ [X]
.
 • Pronto
  Pronto
  Lunch och middag med italienska delikatesser, italiensk pasta, vedugnsbakad pizza, sallader och vedugnsbakad ciabatta. Vår populära italienska buffé passar utmärkt för catering till företagseventet, födelsedagskalaset, studentmottagingen, hemmafesten eller andra typer av tillställningar och event. Vi har stor kapacitet och klarar av stora beställningar. Vi har även Gluten-, Laktos-, Mjölkfri och Vegan Pasta och Pizza.
 • Ett Litet Kök
  Ett Litet Kök
  Ett litet kök erbjuder en varierad meny av välrenomerad husmanskost. Sann matlagningsglädje och färska råvaror står som garant för en mättande och välsmakande upplevelse med det lilla extra.

  Våra bufféer passar utmärkt för catering av företagseventet, födelsedagskala, studentmottagingen, hemmafesten eller andra typer av tillställningar och event. Era gäster kommer att bli super nöjda.
 • Café & Konditori Boulevard
  Café & Konditori Boulevard
  Njut av godsaker, bakverk och läckerheter från vårt konditori. Hos oss finns det ett brett sortiment! Vi erbjuder t ex kaffebröd, bakelser, tårtor, småkakor och praliner.

  Hos oss kan du även beställa sallader, pajer, landgångar, smörgåstårtor m.m.

  Dags för bröllop, student eller dop? Här kan du beställa tårtor i specialutförande till dessa tillfällen. Vi gör bildtårtor och figurtårtor på beställning.
 • Smörgåstårtor
  Smörgåstårtor
  Välsmakande och fräscha smörgåstårtor för alla tillfällen. Smörgåstårtorna finns i olika uppsättningar och smaker. Var ute i god tid, beställ dina smörgåstårtor senast en dag innan önskad leverans.
 • Masters Salladsbar
  Masters Salladsbar
  Master Salladsbar serverar sallader av alla dess slag. Masters har även ett brett sortiment av stora välfyllda lunchmackor.
 • Wrap World
  Wrap World
  Wraps, hälsotallrikar, sallader, smörgåsar och fikabröd. Wrap World är Sveriges första nischade wrapspecialist, verksamma sedan 1998, med ett unikt koncept och ett brett utbud av Wraps. Vår inspiration får vi från hela världen, vilket syns i vår spännande meny. Vi förenar handhållen mat med vällagade ingredienser för en fräsch och nyttig måltid.
 • Panini
  Panini
  Hos oss är fastfood endast en serveringsform. Med noga utvalda råvaror, omsorgsfullt tillagade i våra butiker, serverar vi dagsfärska rätter du inte behöver vänta på. Snabbt, Gott och Näringsrikt.
 • Bredbar
  Bredbar
  Lunch restaurang med stor variation. Hos oss kan du hitta olika koncept av mat, allt ifrån frukostmackor till husmanskost. Prova även våra berömda sallader.
 foodcourt bottom
Lunch, frukost, middag

Under hösten och den pågående pandemin behöver vi
få in era beställningar senast 1 dag före önskad leveransdag.

gastroni.se tackar för ert överseende, tålamod och förståelse

Kundservice -> Integritetspolicy

Kundservice

 

Integritets- och personuppgiftspolicy


Gastroni Online Svenska AB (i denna Policy "vi" eller "oss"), är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter vi samlar in från dig. Gastroni Online Svenska AB är din huvudkontakt och det är till oss du vänder dig för frågor och för att utöva dina rättigheter. Kontaktuppgifter till Gastroni Online Svenska AB: org. nr. 556710-4210. Ekbacksvägen 22, 16869 Bromma. 08-257020. E-postadress: info@gastroni.se.

Gastroni Online Svenska AB utför all behandling av personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Vi är måna om din integritet och vill vara transparenta med hur dina personuppgifter behandlas. Vi ber dig därför att ta dig tid att läsa igenom vår policy.

Vilka typer av personuppgifter vi samlar in och för vilka ändamål
När du besöker gastroni.se och surfar runt på sidan samlar vi information om ditt ipnr, operativsystem, webbläsare och annan http-protokolldata. Detta gör vi för att kunna analysera besöket i syfte om att förbättra besöksupplevelsen och utveckla tjänsten.
När du registerar ett konto och/eller handlar på gastroni.se registerar vi ditt namn, telnr, adress, e-post för att dels kunna leverera varurorna du har handlat till rätt adress och mottagare och dels för kunna kommunicera med dig gällande din beställning eller tjänsten i övrigt.

När och hur vi kan dela personuppgifter med andra samarbetspartners
Vi är väldigt måna om din integritet och delar inte dina personuppgifter med andra. De gånger vi kan komma att lämna ut ditt namn, adress och ev. telnr är i samband med leveranser som utförs av våra externa bud så som Taxi Stockholm.
För att utvärdera besöksstatistiken använder vi oss av analysverktyget Google Analytics. Verktyget använder cookies och informationen som genereras av dessa genom din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i USA. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman IP-adresser med andra data som Google innehar.

Hur länge vi sparar dina personuppgifter och för vilka ändamål
Personuppgifter sparas tills vidare så länge du är kund och har användarrelation till tjänsten. Om du vill avsluta ditt kundkonto kan du enkelt kontakta oss och meddela detta. När ditt medlemskap är avslutat kommer vi utan dröjsmål, och senast inom den tid som krävs enligt från tid till annan gällande dataskyddslagstiftning, eller domstols eller tillsynsmyndighets beslut, att radera dina uppgifter. Dina uppgifter kan komma att lagras längre än annars om skyldighet att fortsätta att lagra uppgifterna finns enligt gällande lagstiftning som vi omfattas av.

Dina rättigheter enligt dataskyddsförordning
Enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordning (GDPR) har du rätt att kostnadsfritt på begäran få tillgång till en kopia av dina personuppgifter, rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller ofullständiga kompletterade. Du har vidare rätt att i de fall och på de förutsättningar som anges i dataskyddsförordningen begära radering av dina personuppgifter, begränsning av sådan behandling som rör dina personuppgifter samt att göra invändningar mot den behandling som sker. Du har också rätt att, i ett allmänt använt och maskinläsbart format, få ut dina personuppgifter som du har lämnat till oss. Du har alltid rätt att motsätta dig att dina uppgifter används för direktmarknadsföring, inklusive profilering som har samband med sådan marknadsföring. Du kan tex. i våra e-post utskick via en länk avregistrera dig för att inte få fler utskick från oss.

Länkar till andra externa webbplatser
Våra webbplats kan innehålla länkar till webbplatser som drivs av andra företag eller organisationer som har egna personuppgiftspolicyn. Läs noga deras villkor och personuppgiftspolicy innan du börjar interagera med dem då vi inte åtar oss något ansvar för andras webbplatser.

Ändringar av vår Policy
Denna Policy ersätter alla tidigare versioner. Vi kan närsomhelst ändra Policyn och vi ber er därför att regelbundet hålla koll på vår/a webbplats/er för uppdateringar.

Visa   Master   American Express        Produkter: 0 st     Sum: 000 kr   Öka antalet på markerad produkt   Minska antalet på markerad produkt   Tabort markerad produkt   Töm varukorgen   Till kassan